Battle of the West

Battle of the West

Zaterdag 5 september - vanaf 10.00 uur

Zijn jullie klaar voor de sportieve tennisstrijd tussen TV Osdorp en TV Geuzenveld? De 2e editie van 'The Battle of the West' gaat bijna van start!

Locaties 
Door de massale inschrijving van meer dan 100 tennisliefhebbers hebben we besloten om beide locaties in te zetten op za 5 september! Sommige spelen op 1 locatie, anderen spelen een thuis- en een uitwedstrijd (uiteraard met voldoende reistijd tussen de 2 locaties). Hiermee kunnen we ook beter voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en KNLTB om afstand te bewaren en de groepsgrootte te beperken.

Speel je op 2 locaties? Zorg dat je voldoende tijd inruimt om bij de andere vereniging te komen (reistijd fiets 8 min, auto, 6 min): routebeschrijving

Adres TV Osdorp: Han Hollanderlaan 1, 1067 BB, Amsterdam
Adres TV Geuzenveld: Tom Schreursweg 10, 1067 MC Amsterdam

Wedstrijdschema en indeling
De indeling vind je als bijlage onderaan deze pagina. Dit schema is onder voorbehoud, er kunnen indien noodzakelijk nog wijzigingen plaatsvinden.

Uitslag 
Zo snel mogelijk na 18.00 uur maken we de einduitslag van the Battle of the West op beide locaties bekend. We organiseren in verband met de corona-maatregelen geen uitgebreide afterparty dit jaar. Uiteraard kunnen we de dag afsluiten met een lekker drankje op het terras. We vragen iedereen om op de locatie waar je hebt gespeeld de dag af te sluiten om zo de spreiding van deelnemers en bezoekers over de 2 locaties te borgen.

Corona-maatregelen
We vragen alle deelnemers en toeschouwers om de Corona-maatregelen te blijven volgen, afstand te bewaren van 1,5 meter en de handen te reinigen. Bezoekers dienen hun aanwezigheid te registreren op de vereniging, toernooideelnemers zijn automatisch geregistreerd door hun inschrijving.

Verhindering of  gezondheidsklachten?
Het plannen van de wedstrijden is een heel karwei geweest en we hopen dat iedereen kan komen spelen. Ben je desondanks verhinderd, geef het zo snel mogelijk door aan ons. Ook bij klachten vragen we je om thuis te blijven en dit zo snel mogelijk te melden zodat we invallers kunnen zoeken voor jouw partij(en).
 
Vragen of onduidelijkheden? Mail naar: [email protected].
 
We wensen jullie een mooie en sportieve Battle toe!

 

Battle of the West 5 september 2020 - Baanindeling.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 613 9265

Sportpark "De Eendracht"

Tom Schreursweg 12
1067 MC Amsterdam