Commissies

De gezelligste tennisvereniging van Amsterdam word je niet zomaar. Daarvoor heb je vrijwilligers nodig. Bij T.V. Geuzenveld kun je kiezen: vrijwilligerswerk op ad-hoc basis, of gezellig in een vast team met vaste taken. Met allebei zijn we blij, dus meld je aan bij het bestuur via [email protected]. Wil je weten welke commissies er zijn om zo te bepalen bij welke commissie jij het best past? Hieronder vind je een overzicht van alle commissies bij T.V. Geuzenveld:

Bestuur

Bij T.V. Geuzenveld is veel te beleven en hebben we te maken met een goed onderhouden accomodatie. Dit kan alleen met een bestuur dat hart voor de vereniging heeft. Het bestuur is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op de club, de financiën, een goede accommodatie en voldoende tennisactiviteiten. Neem contact met ze op via [email protected]


Kantinecommissie

Is het je al opgevallen dat er altijd voldoende eten en drinken is in de kantine van T.V. Geuzenveld? Dat de bar bemand is? Dat het schoon is? Dit regelt de kantinecommissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor alles wat met de kantine te maken heeft.


Toernooicommissie

Al eens meegedaan aan het open toernooi in de eerste week van Geuzenveld? Of aan de clubkampioenschappen? Dan zijn deze gezichten je wel bekend. De toernooicommissie zorgt er niet alleen voor dat de toernooien in 'technisch' opzicht goed verlopen, ze is pas tevreden als alle deelnemers het naar hun zin hebben. Neem contact met ze op via [email protected].


Veteranencommissie

Bij T.V. Geuzenveld is het voor alle leeftijden feest. De veteranencommissie zorgt ervoor dat de veteranen ook na de competitie tegen generatiegenoten kunnen tennissen op het Open Eeendracht Veteranentoernooi. Neem contact met ze op via [email protected]