Commissies

De gezelligste tennisvereniging van Amsterdam word je niet zomaar. Daarvoor heb je vrijwilligers nodig. Bij T.V. Geuzenveld kun je kiezen: vrijwilligerswerk op ad-hoc basis, of gezellig in een vast team met vaste taken. Met allebei zijn we blij, dus meld je aan bij het bestuur via [email protected]. Wil je weten welke commissies er zijn om zo te bepalen bij welke commissie jij het best past? Hieronder vind je een overzicht van alle commissies bij T.V. Geuzenveld:

Bestuur

Bij T.V. Geuzenveld is veel te beleven en hebben we te maken met een goed onderhouden accomodatie. Dit kan alleen met een bestuur dat hart voor de vereniging heeft. Het bestuur is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op de club, de financiën, een goede accommodatie en voldoende tennisactiviteiten. Het bestuur bestaat uit Wout (voorzitter), Joke, Palizza, Renée. De rol van 5e commissielid is momenteel vacant. Neem contact met ze op via [email protected]


Kantinecommissie

Is het je al opgevallen dat er altijd voldoende eten en drinken is in de kantine van T.V. Geuzenveld? Dat de bar bemand is? Dat het schoon is? Dit regelt de kantinecommissie bestaande uit Sjef, Michael en Nel. Deze commissie is verantwoordelijk voor alles wat met de kantine te maken heeft.

Toernooicommissie

Al eens meegedaan aan het open toernooi in de eerste week van Geuzenveld? Of aan de clubkampioenschappen? Dan zijn deze gezichten je wel bekend. De toernooicommissie zorgt er niet alleen voor dat de toernooien in 'technisch' opzicht goed verlopen, ze is pas tevreden als alle deelnemers het naar hun zin hebben. De toernooicommissie bestaat uit Ingmar, Daniëlle en Renee. Neem contact met ze op via [email protected]


Veteranencommissie

Bij T.V. Geuzenveld is het voor alle leeftijden feest. De veteranencommissie (Co, Adri, Jean-Luc, Petra, Wout en Joke) zorgt ervoor dat de veteranen ook na de competitie tegen generatiegenoten kunnen tennissen op het Open Eeendracht Veteranentoernooi. Neem contact met ze op via [email protected].


Evenementencommissie

Vroege vogelstoernooi, openingstoernooi, Tapastoernooi, Mexicaanse avond...... de evenementencommissie verzint het niet alleen, ze organiseren het ook. Er is één probleem: de evenementencommissie heeft nieuwe leden nodig! Lijkt dit je leuk, meld je dan aan bij het bestuur via [email protected]. Als je eenmalig een dagtoernooi wilt organiseren, ben je ook méér dan welkom.


Technische commissie & VCL

Heb je ooit meegemaakt dat je tijdens de competitie op een dag zonder banen voor jouw team staat? Bij T.V. Geuzenveld niet, daar zorgt de technische commissie onder leiding van Marko voor, net als voor de inschrijving van teams bij de KNLTB en alle andere zaken die komen kijken het organiseren van tenniscompetitie. Neem contact met ze op via [email protected]


Bouwcommissie

Elk jaar worden we weer verast: Of het nu nieuw mubilair is of een verbouwing van de kantine, de bouwcommissie weet van aanpakken. Deze commissie, Bestaande uit Gijs en Wim is dan ook verantwoordelijk voor alles wat met onderhoud van gebouw en terras te maken heeft.


Ledenadministratie 

Als je je bij T.V. Geuzenveld aanmeld als lid dan word je welkom geheten en kun je spelen bij de gezelligste tennisvereniging van Amsterdam. Maar op de achtergrond moet veel meer gebeuren: je word aangemeld bij de KNLTB, er wordt een pasje geregeld etc. Dit is een taak van de ledenadministratie onder leiding van Grace. 


Kascommissie

Het bestuur geeft geld uit en dat is nodig, maar controle hierop is misschien nog wel belangrijker om het vertrouwen van de clubleden te behouden. Dit is de taak van de kascommissie: Frans Le Belle en Leo Valk. 

Webmaster

De webmaster houdt de website  en de club app actueel en toegankelijk voor alle leden en niet leden van TV Geuzenveld. Deze functie wordt bekleed door Remco.