Tennisles

May's Tennis Academy verzorgt op TV Geuzenveld de lessen en andere tennisevenementen. May's Tennis Academy is de professionele tennisschool in de regio Amsterdam en Badhoevedorp, er wordt les gegeven op tv Geuzenveld en in de Wildenhorst. De tennisschool staat voor individuele begeleiding, persoonlijke aandacht en lange termijn ontwikkeling op een ontspannen manier. De tennisschool heeft een goed onderbouwde visie en biedt de best denkbare service aan alle cursisten, van jong tot oud, van beginner tot en met de professionele tennisser. De trainingen zijn goed opgebouwd en veelzijdig waardoor de tennis sport voor jou ineens veel meer mogelijkheden biedt waardoor je er meer succes mee zult oogsten en plezier aan zult beleven.

Een lesduur bestaat uit 50 minuten training en 10 minuten vrijspelen.
Complete lesgroepen: wanneer er aanmeldingen zijn van een complete lesgroep die dag, tijd en deelnemers al met elkaar hebben afgestemd en de inschrijving geschiedt voor begin maart dan worden deze complete groepen direct ingedeeld.

Defintieve lesindeling: het is voor de indelers van de tennisschool erg plezierig wanneer er tijdig wordt ingeschreven. Echter de defintieve indeling volgt pas uiterlijk twee weken voor aanvang van de zomer lessen.

In de week van 26-30 maart 2018 starten de zomerlessen weer; je kunt je per direct inschrijven.

Hopelijk mag ik je binnenkort begroeten in één van mijn lesgroepen.

Inschrijven kan via http://www.maystennisacademy.nl

Heb je problemen met het invullen van het formulier of heb je vragen neem dan gerust contact op via: [email protected]. Voor eventuele overige vragen ben ik bereikbaar onder nummer 06-45262280.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6139265

Sportpark "De Eendracht"

Tom Schreursweg 12
1067 MC Amsterdam
Nederland