Lid worden van T.V. Geuzenveld

Wat leuk dat je er over denkt lid te worden bij T.V. Geuzenveld. Als je lid wordt van onze gezellige tennisvereniging kun je het lidmaatschap kiezen dat bij jou past. Je kunt volledig lid worden zodat je tijdens alle openingstijden kunt tennissen, maar je kunt ook kiezen voor een daglidmaatschap, zodat je tegen gereduceerd tarief overdag kunt tennissen.

Alle banen bij Geuzenveld beschikken over verlichting en indien je voor een volledig lidmaatschap kiest dan kun je het hele seizoen tennissen van 09.00 - 23.00 uur. Alleen op zaterdag sluit de kantine om 18.00 uur en kan er alleen getennist worden zonder verlichting op de banen.
Kies je voor een daglidmaatschap dan betekent dit dat je minder contributie betaalt en overdag kunt tennissen van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur.

Open Dag en Acties!

Meld je voor de gratis tennisclinic aan via [email protected]

Interesse in het kennismakingspakket: mail naar [email protected]

Wordt je na 1 juli lid? Dan betaal je naar rato de maanden die je nog lid bent in het betreffende jaar.

Wil je meer weten over de tarieven? Kijk op de pagina 'Contributie' voor meer informatie.

Winterlidmaatschap

Specifiek voor tennissers die in de winter graag door blijven spelen én dat graag buiten doen op all-weather banen hebben we een winterlidmaatschap. De kosten hiervoor bedragen € 80,-. Dit is een clublidmaatschap en bevat géén KNLTB lidmaatschap. De kantine is in de winter gesloten, je hoeft dan ook geen bardiensten te draaien. Uiteraard kun je wel gewoon naar het toilet.