Routebeschrijving

Adres: Tom Schreursweg 12 te Amsterdam

Tel.: 020 - 6139265

Direct naar Google Maps om je route te berekenen:

 

Openbaar Vervoer:

Bus 21 stopt het dichtst in de buurt. Vanaf halte Aalbersestraat loop je de Cornelis Outshoornstraat in, die gaat over in de J.M. den Uylstraat en vervolgens de Tom Schreursweg. Het is ongeveer 6 minuten lopen.

Auto (vanuit Amsterdam):

Neem op de ring A10 de afslag S103 (Haarlem/Centrum) en ga onderaan de afrit richting Haarlem (= Haarlemmerweg). Neem de afslag Geuzenveld en sla op het einde van de weg rechts af. De weg buigt iets verderop naar links af. Volg de bocht naar links en sla dan meteen rechtsaf, de Outshoornstraat in. Ook hier ga je rechtdoor tot de doorgaande weg afbuigt naar links. Daar moet je niet met de bocht mee, maar rechts afslaan, de Tom Schreursweg in. Bij het bord Tennispark (TOM 14 bij de Aristoshal) kun je parkeren, dan loop je het hek door naar achteren. Daar ligt onze vereniging.

Auto (vanuit richting Zaanstad)

Neem op de ring A10 de afslag S102 (Westpoort) en ga onderaan de afrit rechtsaf (= Basisweg). Rijd rechtdoor tot bij het 4e stoplicht en sla daar linksaf, de Seineweg op. Rijd door tot de grote kruising met de Haarlemmerweg en sla bij de stoplichten rechtsaf. Rijd rechtdoor tot de afslag Geuzenveld. Neem deze afslag en sla op het einde van de weg rechts af. De weg buigt iets verderop naar links af. Volg de bocht naar links en sla dan meteen rechtsaf, de Outshoornstraat in. Ook hier ga je rechtdoor tot de doorgaande weg afbuigt naar links. Daar moet je niet met de bocht mee, maar rechts afslaan, de Tom Schreursweg in. Bij het bord Tennispark (TOM14 bij de Aristoshal) kun je parkeren, dan loop je het hek door naar achteren. Daar ligt onze vereniging.

Auto (vanuit richting Haarlem):

Sla ook hier vanaf de Haarlemmerweg af bij de afslag Geuzenveld. Volg daarna de route zoals hierboven vermeld staat vanaf 'Neem deze afslag en sla op het einde van de weg rechts af'.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 613 9265

Sportpark "De Eendracht"

Tom Schreursweg 12
1067 MC Amsterdam

KVK-nummer

40538803